Offshore

Brann på offshoreinstallasjoner representerer en særlig stor risiko, både med hensyn til evakuering, slokking og skader på materiell og miljø. 

RISE Fire Research tilbyr komplette, kosteffektive brannsikkerhetstjenester for olje- og engineeringselskaper som drifter, designer og redesigner installasjoner. Våre tjenester omfatter ekspertkunnskap, inspeksjoner av barrierer, dokumentasjonsvurderinger og dokumentering av nye eller modifiserte brannsikkerhetstiltak. Denne unike tjenestekombinasjonen gir våre kunder de mest kostnadseffektive løsningene som sikrer installasjonenes brannsikkerhet. Våre tjenester er rettet mot alle stadier i en installasjons livsløp: design, bygging, igangsetting, drift og modifikasjon. Sistnevnte omfatter blant annet levetidsforlengelse og utbedring av utilstrekkelige barrierer.

Vi har unik forskningsbasert kunnskap og erfaring med brann som fenomen og brannbarrierer. Sammen med vår profesjonelle integritet, utstrakte testfasiliteter og modellering- og simuleringsverktøy er vi the science partner som kan tilby komplett dokumentasjon som er egnet for formålet.

Våre dyktige forskere og ingeniører er godkjente for offshore-arbeid, og kan stille opp for din bedrift på kort varsel.


achilles

RISE Fire Research er oppført i Achilles-databasen.

Vi har utført tjenester for blant annet disse aktørene:

 
BP
 BP Norge AS
ConocoPhillips_logo
 ConocoPhillips Norge
equinor

 Equinor
Gassco  Gassco
ptil_nor

 Petroleumstilsynet
Shell_logo.svg
 Shell
talisman  Talisman Energy
Teekay Petrojarl  Teekay Petrojarl