Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra RISE Fire Research
31. mar 20
RISE støtter samfunn og næringsliv - hvordan kan vi hjelpe?
19. mar 20
Videostrømming av tester
12. feb 20
Ny rapport: Brannsikkerhet i lek- og aktivitetssenter
10. feb 20
Ny rapport: Brannrisiko ved bruk av innendørs kullgriller
5. feb 20
Ny rapport: Lading av elbil i parkeringsgarasje

RISE støtter samfunn og næringsliv - hvordan kan vi hjelpe?

Koronapandemien har satt det ​norske samfunnet i en alvorlig situasjon. Vi må handle ansvarlig, både som borgere og ansatte for ikke å øke smittespredningen og dermed belastningen for ​helsevesenet. Vi ser allerede effekten av pandemien, både på samfunnet, industrien og den globale økonomien for øvrig, og vi ​står sannsynligvis ​ovenfor store endringer av ​ulike slag.

Vår virksomhet er i gang, vi tilpasser oss den nåværende situasjonen og følger myndighetenes anbefalinger og oppdaterer kontinuerlig våre interne retningslinjer deretter; retningslinjer som vi også praktiserer mot våre kunder og leverandører.

RISEs mål er å fremme bærekraftig vekst ved å styrke næringslivets konkurransekraft og fornyelse, og vi trengs nå mer enn noen gang. Vi tar ansvar, både for samfunnet og for ​våre kunder ved å holde virksomheten ​igang og tilpasse oss skiftende deres behov. Vi fokuserer på hvordan vi kan bidra i denne kritiske situasjonen. Vi vil derfor vite hvordan vi kan hjelpe ​deg.

Har du for eksempel et produkt eller en tjeneste som må komme raskt til markedet? Vi tilbyr testing og sertifisering. Våre laboratorier er satt opp for å kunne tilby live videostreaming av både testene og testresultatene. Vi tilbyr også online rådgivning med våre eksperter.

På hvilke andre måter kan vi hjelpe?

Arkiv