Tidligere i år utførte Alar Just fra Tallinn University of Technology, sammen med Simon Aicher fra University of Stuttgart, branntesting på fingerskjøtet trebjelker utsatt for bøyning ved RISE Fire Research i Trondheim. "/>

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra RISE Fire Research
27. jun 24
Innovasjon for bedre bærekraft
25. jun 24
Trebjelker med fingerskjøter!
28. mai 24
To nye rapporter: BRAVENT Storskala branntester
22. mai 24
Brannlaben i Trondheim fyller 90 år
12. apr 24
Ny rapport: BraTeK brannbeskyttende tekstiler

Trebjelker med fingerskjøter!

Tidligere i år utførte Alar Just fra Tallinn University of Technology, sammen med Simon Aicher fra University of Stuttgart, branntesting på fingerskjøtet trebjelker utsatt for bøyning ved RISE Fire Research i Trondheim.
Totalt gjennomførte vi 11 vellykkede tester over fem intensive dager, og ga våre kunder verdifulle resultater for deres videre forskning.

Simon Aicher uttrykte sin takknemlighet og sa: «Tusen takk for at dere har delt teknisk kompetanse, for samarbeidet og støtten vi opplevde på laboratoriet ditt i Trondheim. Vi satte virkelig pris på å føle oss så velkommen og hjemme, i tillegg til å motta all hjelpen vi trengte mens vi var der.»
Hvis du ønsker innspill til ditt testprogram eller trenger ekspertveiledning i et forsknings- og utviklingsprosjekt, ikke nøl med å ta kontakt med Mikael Bergius eller Kristian Hox.
Du kan også finne mer info om våre tilbud og tjenester her: https://risefr.com/services

picture3 picture2
Bilder fra labben, før og etter testene. Foto av RISE Fire Research.

picture4 

Arkiv